Workshop třídění odpadu v gastroprovozu

Udělejte si v tom pořádek! Nabídněte svému týmu odlehčeně podaný (a místy interaktivní) vhled do problematiky odpadového hospodářství. Náš workshop napomáhá předcházet tvorbě odpadu v místě jeho vzniku a přináší praktické tipy, jak se s odpadem správně vypořádat, když už k jeho vytvoření dojde. Potřebný čas je věnován také tematice kompostování – jakožto nejvhodnějšímu postupu nakládání s organickým odpadem vzniklým při vaření.

 




  • 12 231,40 Kč bez DPH
  • Skladem
    Můžeme doručit do: 23.7.2024
14 800 Kč
Kategorie: Workshopy
 

Celý proces dáváme do potřebných souvislostí a rádi jej nastavíme také na míru vašemu podniku, pakliže se například rozhodnete pro jeden konkrétní typ kompostování.

Pro bližší domluvu nás prosím kontaktujte na info@kokoza.cz

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.