Kompostovací technologie pro velké provozy
Skutečný obr mezi kompostéry
OBJEM GG 300 – 822 kg / den
Vyprodukujete denně ve svém provozu větší množství organických zbytků rostlinného i živočišného původu, slupky, kávovou sedlinu, čajové sáčky, ale třeba i zbytky řezaných květin, a rádi byste tento odpad smysluplně zpracovali? Udělejte si sedmidenní analýzu a zjistěte, kolik bioodpadu a gastroodpadu vytváříte. Tenhle mazlíček dokáže podle typu schroustat 822 až 1 370 kg organických zbytků denně, a to určitě ocení gastroprovozy, restaurace, školní jídelny, stravovny, firmy a výrobny.
Odměnou vám bude užitečný substrát, který sklidíte jednou za 2–3 týdny a kterým potěšíte vaše truhlíky, trávník před školou či kavárnou, zahrádku ve dvorku anebo třeba pokojovky vašich štamgastů. A to vše v souladu s legislativou týkající se gastroodpadu.
Detailní popis produktu
Superschopnosti tohoto elektrického kompostéru
- Do 24 hodin zredukuje objem substrátu až o 90 %.
- Krmit se může kdykoliv, třeba několikrát za den, a to gastroodpadem, maximálně však 1 370 kg denně.
- Hotový organický produkt můžete sklízet hned další den a nebo počkat, až se kapacita kompostéru naplní a sklízet jednou za 2–3 týdny.
- Mikroorganismy napomáhající procesu kompostování se přidávají jen při instalaci.
- Snadno se obsluhuje, není hlučný, nezapáchá a nepotřebuje zdroj vody.
- Vysoké teploty uvnitř kompostéru zamezují vzniku patogenů a dalších nežádoucích organismů.
- Výsledný organický produkt můžete v případě potřeby registrovat jako organické hnojivo.
- Odpovědi na většinu vašich otázek najdete v tomto videu.
Technické specifikace
- Napětí: 3fázové napětí, 200–480 V, 50/60 Hz (všechna napětí a frekvence jsou podporována)
- Max. výkon:
- GG-300: 25 kW
- GG-500: 45 kW
- Spotřeba el. energie:
- GG-300: 3 953–10 885 kWh / měsíc
- GG-500: 7 796–19 732 kWh / měsíc
- Rozměr kompostéru:
- GG-500: 5 055 x 1 950 x 2 922 mm (5 500 kg)
- GG-300: 4 050 x 1 800 x 2 105 mm (3 500 kg)
- Materiál: vnější část, kompostovací nádrž a všechny kritické komponenty z nerezové oceli
- Bezpečnostní prvek: rotační lopatky se zastaví, pokud dojde k otevření víka
- Kontrolní panel: display s automatickou kontrolou procesu recyklace
- Filtrace zápachu: uhlíkový filtr pracující na principu nano technologie, je třeba zajistit odvod CO2 a vodní páry
Máte gastroprovoz a chcete správně kompostovat? Vydejte se na tuhle cestu s námi.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.