Vzhedem k aktuální situaci rušíme všechny březnové workshopy. Peníze Vám byly vráceny na účet. Těšíme se na Vás na příštích termínech workshopů, které oznámíme, jakmile se situace stabilizuje.
Novinka

Recyklovaná kuchařka Jitky Rákosníkové

  • 1 z 4
Kuchařka je průvodcem pro neplýtvání všemi základními skupinami potravin: pečivem, masem, luštěninami, rýží a obilovinami, mléčnými výrobky, bramborami a zeleninou.
Základem knihy je přes 40 velkých receptů z české i světové kuchyně – z autorčiny domácí zkušenosti i rodinných pokladů, z cest i z inspirace zahraničními kuchaři – a k tomu autorka sype z rukávu bezpočet užitečných variací a „metamorfóz“, díky kterým budete moci chutně a vtipně „zrecyklovat zbytky“ a ještě rozšířit svůj kuchařský repertoár.
  • 449 Kč 20 Kč –4 %
    354,55 Kč bez DPH
429 Kč
Kategorie: Knihy
 
Kuchařka se také věnuje správnému uchovávání a základnímu zpracovávání potravin a efektivnímu využití energií a zdrojů. Propojuje osvědčené postupy „hospodyňkovských“ (pra)babiček vařících pro velké rodiny, bohatou vůni orientálních dálek i znovuobjevované a dnes zcela moderní přípravy vlastních domácích produktů.
 
To všechno přitom plyne s příjemnou lehkostí. Kniha je nabitá užitečnými informacemi, ale je zároveň vtipná, laskavá a veskrze autorčina. Můžete ji využívat jako zcela praktický návod, ale také se do ní začíst jako do osobního a vstřícného memoáru… u kterého jakoby mimoděk objevíte, jak snadno lze využívat jídlo naplno, s tvůrčí odvahou a beze zbytku.
Knihu doprovází fotografie známé food fotografky Aleny Hrbkové.

 

Počet stran: 156 stran; Vazba: pevná;  Formát: 210 x 210 mm

Fotografie: Alenka Hrbková

ISBN:  978-80-88244-03-5